HTML

Gyors pénzkeresés a neten

Ha még mindig hiszünk ebben, esetleg valaki tényleg ismeri a gyors internetes pénzkeresés titkát, akkor az tegye már meg azt a köz érdekében, hogy beírja ide! "Minden megoldás érdekel!"

 Kevesen tudják, hogy a közúti balesetben súlyos sérülést szerzett károsultak valójában mekkora kártérítésre jogosultak! Talán Ön sincs ennek nagyságrendjével pontosan tisztában!

Ha Ön ráadásul érintett ebben a kérdésben, akkor biztosan ki fog nyílni a zsebében a bicska, ha megtudja, mennyit spórolt Önön a károkozó kötelező biztosítója!

Nos - ezen a honlapon segítségére leszek abban, hogy kiderítsük, tehetünk-e még valamit a spórolós biztosítók bukszájának megnyitásáért! Sőt! Ha tehetünk, akkor segítő kezet nyújtok ebben, ha Ön is akarja!

Ha úgy érzi, érintett a kérdésben, akkor ide kattintva pontos információt kap arra, hogy mikor számíthat európai mértékű kártérítésre!

Ha Ön nem érintett, de rokona, vagy ismerőse jár hasonló cipőben, akkor is várom a jelentkezését, ugyanis az Ön segítségét honoráljuk!

 

Címkék: kártérítés

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorspenz.blog.hu/api/trackback/id/tr182866312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.09. 18:05:34

Hazánkban a GROUPAMA-GARANCIA Biztositó a legaljasabb, leghazugabb, csaló biztositó! Ezek lehazudják a csillagos eget is és senki nem ellenőrzi őket. Vajon minek is van a PSZÁF? Meddig engedik még őket müködni nálunk?
Ha annyit és ugy hazudtak volna mint ahogy nálunk tették és teszik-- akkor a németek, osztrákok már rég kirugták volna őket mint a macskát!
Mert amellett hogy hazudnak, csalnak , őket senki és semmi nem kényszeritheti arra hogy a károsultaknak fizessenek.

Apika001 · http://www.pofa.blog.hu 2011.05.09. 19:54:46

@jános515: Nemcsak hazánkban, hanem a világ "fejlett" országaiban úgy működnek a biztosítók, hogy azok a bankokkal karöltve legálisan nyúzzák le az emberről a hetedik bőrt is.
Ez a kompánia a politikába és a világgazdaságba benyalva magát olyan törvény- és szabályozásrendszert hozott létre maguk körül, amely a jogaikat és lehetőségeiket gyakorlatilag korlátlanná tette, mi több - az embereknek egyszerűen nincs más választásuk: kötelesek begyalogolni az utcájukba, ahonnan nincs esélyük kimászni! (Kötelező biztosítás, kötelező szakmai felelősségbiztosítás, hitelhez kapcsolt biztosítás, kötelező bankszámlanyitás, soroljam még?)
Ha ma egy kereskedő pénzügyileg úgy ténykedne, mint amit egy biztosító legálisan és tömegesen művel, azt legalább három hatóság tolná le a pályáról! Ki tudja még azt megtenni törvényesen, hogy a szolgáltatásért előre kér pénzt (nem keveset!) és ha az ügyfél mégsem kéri a szolgáltatást, akkor nem adja vissza a szolgáltatás díját?!!! (Zillmerezés!) Ja, és az ügynöktől is visszaköveteli a pénzt! Ki teheti meg, hogy legálisan és törvényesen kapcsolja a termékeit?! (Hitelhez kapcsolt élet- és lakásbiztosítás, bankszámlához kapcsolt balesetbiztosítás) És sorolhatnám.
Kedves jános515! Ha az Ön ismeretségi körében van olyan ember, aki közlekedési balesetben súlyosan megsérült, kérem, ismertesse vele a fenti lehetőségről! Az általam képviselt céggel biztosan megszorongatjuk a biztosítót, és hozzájuttatjuk a sérültet a megfelelő mértékű nem vagyoni kártérítéshez!

2011.05.10. 07:01:17

Tisztelt @Apika001! Amit leírtam, azt tapasztaltam. Én egy 3-as karambol sérültje vagyok. Egy 2005-ben történt halálos kimenetelű balesetben sérültem meg. "Csak" haránt szegycsonttörésem volt, ami 4-5 mm-re szétnyilt, megütöttem a szivem, és mivel nem állt vissza eredeti helyére, enyhe érelzáródás van, ennek következménye a magas vérnyomás, rendszertelenül és extrém magas értékekkel.Megütöttem az arcom , kiesett 18 fogam, nyaki és deréktáji gerincsérvem, lett. Az alsó végtagom (bal láb) zsibbad, a vállaim , kezeim, a szegycsonttörés és szétcsúszás miatt fájnak.

A balesetben nem voltam vétkes. Ezt az ügyészségi, rendőrségi vizsgálat és az igazságügyi gépjárműszakértő véleménye is alátámasztotta.
A baleset után 4 napig voltam intenziven, majd mivel a krizist --a 72 órát túléltem--hazaengedtek, szigorú fekvéssel és állandó felügyelettel.Közel egy hónapig feküdtem, majd havonta kontrol. A szegycsontom nehezen forrt össze, hiszen 50 éves voltam.Majd mivel állandóan fájt a nyakam, a megyei baleseti sebészetre utaltak.Ide is közel 6 hónapig jártam, mig lassan összefort a szegycsontom.
A biztositó kifizette az autó árát, de többet nem fizet. Ezt kijelentette a biztositó jogi képviselője, aki egy miskolci hölgy.
Ám a legfurcsább az egészben, hogy a biztositó ügyfélszolgálatánál leadott eü, ügyészségi, rendőrségi, igazságügyi szakértői vélemény eltünt. Hogy hová, azt senki nem tudja. Nem találják, mondta a biztositó jogi képviselője. A birósági egyeztetésen a biztositó jogi képviselője --most a hölgy férje volt --először elévülésre, majd miután ez nem jött be, mivel egy büncselekményből történő súlyos, maradandó sérülésem van--arra hivatkozott hogy sajna elveszett elkallódott az anyagom, az ügyfélszolgálati adatlapokkal együtt.

A birónő előtt tett igéretét a biztositó jogi képviselője nem tartotta be, mert nem egyeztetett velem a kárigényemről. Ám a fura dolgok csak most jönnek.A jogásznőt és férjét a GROUPAMA-GARANCIA Biztositó kirúgta . Igy egy másik ügyvéd vette volna át az ügyet.De előtte a piszkos munkát még elvégeztette vele. Elküldött egy levelet részemre, amelyben leiratták vele, hogy a sérülésem nem a balesetben és nem ugy történt ahogy az ügyészségi, rendőrségi határozatban, az orvosi zárójelentésekben, az igazságügyi gépjárműszakértő véleményében leirták. Ebből következik, hogy mindenki hazudik--az ügyészség, a rendőrség, a szakértő,az orvosok és én is. Csak a GROUPAMA-GARANCIA Biztositó mond igazat--BUDAPESTRŐL, a csili-vili irodaházból. Valamint irásban közölték, azt is hogy ezek alapján nem fizetnek semmit.

Na ekkor azt mondtam, hogy tovább nem pereskedek, mert nincs értelme. Igy a keresettől eláltam, amit irásban leadtam az ügyvédemnek.Egyenlőre várok.
Azon gondolkodom, hogy feljelentem a GROUPAMA-GARANCIA Biztositót, csalás,erőfölénnyel való visszaélés, becsületsértés és hivatalos okiratok szándékos megsemmisitése miatt, az ügyészségen.
De mivel ez, a maradandó sérülésem büncselekmény következtében történt, most én várok--ha már a biztositónak ráért 6 évig--és majd 4 év mulva ujból biróságra viszem az ügyet.

Hát ez lenne a magyar jogrend, az európai értékrend, amelyre hivatkoznak, úton-útfélen.Ám ez ettől messze van. Inkább a balkáni, sőt a fejlődő országok igazságügyi szinvonalánál lentebb van a magyar jogrend.
Mert itt mindenki tehet mindent, ha van pénze, és megvehet mindenkit-kilóra, mint a malacot szokták. Ezután lophat, csalhat, hazudhat--mint teszi ezt a francia érdekeltségű GROUPAMA-GARANCIA Biztositó--állami segédlettel.

Apika001 · http://www.pofa.blog.hu 2011.05.10. 07:53:56

@jános515:
Kedves János! Azt hiszem, itt lesz az ideje átterelni a beszélgetést négyszemközti csatornára. Előző kommentjével teljes mértékben egyetértek, de a siker érdekében ki fogom moderálni.
A leírtakkal kapcsolatban a következőket tudom elmondani:
Mivel Ön már tett jogi lépéseket kártalanítása érvényesítésére, követelése nagy eséllyel még nem évült el.
Amennyiben Ön meghatalmazza rajtam keresztül az Európai Kártalanítási Központot, akkor mi Ön helyett elvégezzük azt a fárasztó peren kívüli, majd szükség esetén peres eljárást, ami hozzásegíti Önt jogos kártérítési összeghez.
Teljesen igaza van abban, hogy a vagyoni káron kívül jelentős nem vagyoni kártérítési összegre jogosult, és meg is fogja kapni! Továbbá ha a balesetnek voltak további sérültjei, esetleg áldozata, akkor egy ügy lefolytatása alatt kérésükre ők, illetve közeli hozzátartozói kártalanítását is intézzük, amely természetesen nem befolyásolja az Ön kártérítésének mértékét és menetét.
Tesszük mindezt úgy, hogy Önnek már nem kell részt vennie a procedúrákban.
Ha elfogadja segítségünket, kérem, írjon a folkontra.bass@gmail.com címre saját e-mail címéről. Ott pontosítjuk az adatokat.
Üdvözlettel - Szabó István
süti beállítások módosítása