HTML

Gyors pénzkeresés a neten

Ha még mindig hiszünk ebben, esetleg valaki tényleg ismeri a gyors internetes pénzkeresés titkát, akkor az tegye már meg azt a köz érdekében, hogy beírja ide! "Minden megoldás érdekel!"

 Több helyen olvastam ennek a módszernek állítólagos tuti voltáról, azonban még sosem volt merszem kipróbálni. Akinek esetleg nem rémlik a szisztéma, csak röviden összefoglalom:

Egy egység fogadást kell tenni valamely internetes casino rulettjén olyan eseményre, amelynek 50% esélye van a bekövetkezésre (Piros-fekete, Páros-páratlan, Alacsony-magas). Siker esetén megdupláztuk az egy egységnyi pénzünket, sikertelenség esetén duplázzuk a tétet, így bármikor következik be a nyerés, az első tét összegével nagyobb pénzzel szállunk ki a körből. Persze ez az alapmódszer, ezt különböző finomításokkal lehet tökéletesebbé tenni, hogy kicsi legyen annak kockázata, hogy a kaszinó lenullázza a bankrollunkat.

Nos - mivel nem hiszem, hogy a számítástechnika világában ne lehetne ez ellen a módszer ellen védekezni, biztos vagyok abban, hogy (bármilyen ügyesek is legyünk) a kaszinók előbb, vagy utóbb kiszűrik és jól lenyúlják :)  az így ügyeskedőket. Kinek mi a tapasztalata?

Van valaki az olvasók között, aki ezzel a módszerrel pénzt keresett már? Minden tapasztalattal gazdagabbak lehetünk!

Címkék: pénzkeresés rulett nyeremény szerencsejáték kaszinó ügyeskedés nyerő stratégia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorspenz.blog.hu/api/trackback/id/tr612295187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása