HTML

Gyors pénzkeresés a neten

Ha még mindig hiszünk ebben, esetleg valaki tényleg ismeri a gyors internetes pénzkeresés titkát, akkor az tegye már meg azt a köz érdekében, hogy beírja ide! "Minden megoldás érdekel!"

Sajnos sejtettem, hogy az előző bejegyzéshez nem sok hozzászólás érkezik. Tényleg nem cinizmusból érdeklődtem, hanem valóban érdekelnek azok a megoldások, amelyek igazi, legális és elfogadható mértékű jövedelmet biztosítanak az interneten!

Sokan nem a milliókat keresik, hanem egy kiegészítést a meglévő jövedelmükhöz, vagy egyáltalán a nem meglévő jövedelmüket szeretnék itt pótolni – legalább kis mértékben, csak végre működjön!

Még az sem baj, ha dolgozni kell vele!

Kérem, írjon ide az, aki legalább egy minimálbérnyi pénzt összekapar az interneten, munkával, vagy anélkül! Vagy legalább ismeri ennek titkát! Ossza meg a többiekkel a módját, és adjon tippet, ha ez nem jelent konkurenciát a számára!

Vannak persze nyilvánvalóan lerágott csontok, nem hiszem, hogy ezeket fogják értékelni az olvasók:

A kattintás alapon (egy darabig) fizető (vagy egyáltalán nem fizető) reklámportálokon ugye kitartó kattintgatással akár néhány dollárt is megkereshetsz! Évente. Persze erre rámegy legalább egy egered a mutatóujjad ízületei, meg az összes időd, amivel pénzt is kereshettél volna.

A különböző internetes MLM cégekkel csak annyi a baj, hogy neked mindig legutoljára sikerül belépnedJ Egy részük ráadásul MLM-nek álcázott piramis.

Nos várunk itt néhány jó és értelmes ötletet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorspenz.blog.hu/api/trackback/id/tr422282220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása